Библейски часове

Ако искаш да научиш за Бог, вярата и адвентната църква, тези часове са точно за теб.

Нашият Пастор – п-р Стоян Петков

Пастор Стоян Димов Петков е роден на 19.03.1970г. в гр.Добрич. Завършва техникума по механотехника в родния си град. Израстнал като атеист, с огромна страст към народното пеене и националния ни фолклор, той мечтае за кариера на народен изпълнител. Но след отбиване на военната си служба попада в една несигурна обстановка на промените и тогава открива Бог и вярата в Него. На 12.09.1992г. Стоян се кръщава и става част от Църквата на адвентистите от Седмия ден в гр.Добрич. Семеен е от 1995г. и има две дъщери. На 01.12.1995г. година Стоян е назначен за проповедник в църквата в гр.Мездра. Следват мандати като пастор в Разград, Севлиево, Ямбол, Русе и от септември 2015г. той е пастор на адвентна църква „София-запад“. През 2011г. завършва адвентния теологичен колеж „Стефан Константинов“гр.София. А през 2017г. се дипломира като бакалавър по Теология към ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий“ гр.В.Търново, където придобива професионалната квалификация: теолог, учител по религия.
Пастор Стоян Петков е благодарен за семейството, което има. Много обича да пътува. Интересува се от история, а едно от най-любимите му преживявания е да бъде с приятелите от църквата и да споделя красотата на Христос с онези, които искат да Го опознаят.

За връзка:
телефон: +359 885 456 222
email: spetkov@bitex.bg

Нашите редовни богослужения са вашата възможност да се срещнете лично с пастора, а можете да се възползвате и от безплатните часове за изучаване на Библията, които се организират според възможностите и желанията на всеки, който проявява интерес..

Да вярваш в Бога, да следваш Бога е най-вълнуващото и значимо преживяване.
Инвестирайте живота си в любовта към Него!
Това ще ви донесе най-големите и вечни дивиденти!
Защото Христос е съкровище, което, ако откриете ще ви ползва вечно

п-р Стоян Петков

Свържи се с п-р Стоян Петков